Over

10

Wij beslissen om samen te gaan werken… en dan?

Nadat jij contact met mij hebt opgenomen spreken wij samen de wensen en mogelijkheden door.
Wil je graag foto’s in bijv. het bos? Of juist in een totaal andere omgeving? Ik ken meerdere locaties (voornamelijk in het noorden) waardoor ik uiteraard altijd met je mee wil denken als je zelf geen mooie locatie weet of twijfelt over een locatie.
In de week voor de shoot ga ik altijd nog even de route lopen op de afgesproken locatie, zo weet ik of het er naar verwachting bij ligt, en zo komen we niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Wat ik zelf prettig vind, is om er samen een gezellige wandeling van te maken indien de gezondheid van dier/baas dit toelaat.  (indien dit niet het geval is bespreken wij samen de mogelijkheden)
Op die manier is er ruimte voor afleiding en eventueel snuffelen tussendoor. Gedurende de wandeling komen we dan langs meerdere mooie foto-plekken. Een ongedwongen sfeer vind ik erg belangrijk. Er wordt absoluut niet van de hond/paard verwacht dat hij/zij 10 minuten achter elkaar keurig stil blijft staan.  Over het algemeen is een kort moment genoeg!

 

271350195_444851060426698_1720463110469249073_n

Gezien bovenstaande is er dan ook geen tijdslimiet voor de shoot, het ene dier heeft nou eenmaal wat meer tijd nodig dan het andere dier. Een ruime tijdsindicatie is meestal tussen de 60-90 minuten.

Na de shoot ontvang je dezelfde dag nog een voorproefje. Deze foto is een ‘extra’ die je van mij krijg buiten het pakket om. 

24 uur na de shoot ontvang je de persoonlijke keuzegalerij met een ruime keuze foto’s (minimaal 60 foto’s) deze zijn door mij geselecteerd op technische correctheid. Het mooiste moment mag je zelf uitzoeken. Foto’s blijven toch een kwestie van smaak! Ik kan een bepaald moment heel mooi vinden, maar jij kunt er heel anders over denken.

Na het maken van je keuze ga ik aan de slag met het zorgvuldig nabewerken van de foto’s. Vanaf het maken van de keuze reken ik 10 werkdagen tot de levering van de foto’s.

De foto’s worden afgeleverd op een klein bestand met logo (voor gebruik op social media) en op groot formaat zonder logo (voor eigen gebruik/afdrukken op bijv. canvas)
Mocht je nog graag kleine dingetjes anders willen zien… Laat dit gerust weten!